Op de bank met Eef, Video's

13 Vrouwen: Op de bank met Eef: Aflevering 1. Chanty

Met wie kun je beter een nieuw avontuur beginnen dan met een van je beste vriendinnen aan je zijde. Evelien trapt het nieuwe vrouwenkanaal 13 Vrouwen af met haar programma Op de bank met Eef. In deze eerste aflevering gaat ze in gesprek met Chanty. De dames kennen elkaar al zo’n 25 jaar, zijn allebei ondernemers en kunnen, zoals Evelien dat zelf zegt, gruwelijk met elkaar
lachen en ook onmiddellijk de diepte in. Zij noemt Chanty haar meest complete vriendin. Puur en oprecht. Chanty is zo’n tweeëntwintig jaar eigenaresse van een kapsalon en haar man heeft meerdere horecazaken. Hoe heeft zij de afgelopen twee jaar beleefd? Neem zelf plaats op je eigen bank en geniet van dit prachtige, ontroerende gesprek van mens tot mens. Dan kun je zelf ontdekken hoe deze vriendschap standhoudt tijdens een ritje in een cabriolet dwars door een
wasstraat heen.