Op de bank met Eef, Video's

13 Vrouwen: Op de bank met Eef: Aflevering 2. Mariëlle van Heugten

“Schrijven is kijken met je ogen dicht”, noteerde schrijver Remco Campert ooit. Mariëlle van Heugten schrijft al haar hele leven lang. Ze vertrouwt haar gevoelens aan het papier toe en heeft dan ook verhuisdozen vol met dagboeken. Het is voor haar een goede manier om haar gevoelens op een rijtje te zetten. En zoals iedereen weet, papier is geduldig. Inmiddels hebben haar gedachten de weg gevonden naar het grote publiek middels haar Facebook-pagina. Evelien leest de verhalen met veel plezier en ervaart de liefde in wat ze schrijft. Mariëlle is een gepassioneerde
schrijfster die dan ook niet over één nacht ijs gaat. In het dagelijks leven werkt ze als psychologe. Ze begeleidt veel mensen die zijn uitgevallen met een burn-out. Ook hierin komt haar opmerkzaamheid goed van pas. Evelien wil graag meer weten over haar passie en haar dagelijkse roeping. Kijk jij ook weleens met je ogen dicht?
Laat het ons hieronder weten.
De prachtige teksten van Mariëlle kun je vinden op haar Facebook-pagina:
https://www.facebook.com/mariel.vanheugten