Op de bank met Eef

13 Vrouwen: Op de bank met Eef: Aflevering 4. Marije Berkelaar

Vandaag op de bank bij Eef een bijzondere dame met een duidelijke missie. Ze staat bekend alsde eerste medicijnvrije huisarts. Marije Berkelaar is opgeleid als huisarts én psychologe. Het uitschrijven van recepten en herhaal recepten kostte haar zoveel moeite dat ze er zelf lichamelijk ziek van werd. Ze besloot een duidelijk standpunt in te nemen. Eentje die haar niet in dank werd afgenomen. Toch blijft ze net als een panter vol kracht en moed haar pad bewandelen.

Empoweren is dan ook haar boodschap. Op dit moment werkt Marije veel online en heeft zij een nieuw programma gelanceerd, genaamd Sacred Pussy Secrets. Om vrouwen zich weer te laten verbinden met zichzelf. Een lichamelijke ontdekkingstocht. Wat volgde was een heel vrij gesprek op de roze bank.

https://puurmarije.nl/