Een nieuw perspectief, Video's

13 vrouwen: Een nieuw perspectief: Aflevering 3. Judith & Ellen Scholl

In deze aflevering van Een Nieuw Perspectief is te gast Ellen Scholl; hoofd crossmedia bij defensie en vormgever in de breedste zin van het woord. Een gesprek over parallelle structuren, het zelf organiserend vermogen van de burger en bewonersbedrijf de Nieuwe Banier in Rotterdam. Wil je dit programma steunen? Dat kan via onderstaande link. https://nieuwperspectief.backme.org/ Dank voor je gift. Wij zien het als steun voor ons werk en voor het maken van nieuwe afleveringen. EEN NIEUW PERSPECTIEF maakt complexe onderwerpen toegankelijk door gesprekken met pioniers; mensen met een visie en een plan, die al aan het bouwen zijn aan een samenleving waarin verbinding, zeggenschap en zingeving centraal staan. De onderwerpen die aan bod komen vormen samen het weefsel van de nieuwe maatschappij. Van directe democratie tot decentraal internet, van lokale betaalmiddelen tot nieuwe onderwijssystemen en van de waarde van kunst tot spiritualiteit en zingevingsvragen. Judith Scholte – kunstenaar en kritisch denker – schrijft, zingt, maakt muziektheater en ontwikkelt creatieve concepten, waaronder Een Nieuw Perspectief – verandering van onderop. Een online mediaprogramma dat nieuwe invalshoeken biedt voor de uitdagingen van deze tijd.